_

Szprot w sosie węgierskim 175 g

szprot-w-sosie-wegierskim
Logistyka

Szprot w sosie węgierskim 175 g

EAN5 901 069 000 084
Masa netto175 g
Ilość w opakowaniu zbiorczym (karton / folia)16/8
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie (karton / folia)17/70
Ilość na palecie (karton / folia)3536/3920
Termin przydatności36 miesięcy
Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna551 kJ / 132 kcal
Tłuszcz
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone
6,7 g
1,8 g
Węglowodany
– w tym cukry
5,8 g
4,9 g
Białko12 g
Sól1,4 g
Skład

Szprot w sosie węgierskim 175 g

Składniki:
szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55%), sos węgierski (45%): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, papryka słodka mielona, skrobia kukurydziana modyfikowana, papryka ostra mielona, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma guar; regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy; naturalny aromat papryki.