_

Szprot podwędzany w sosie pomidorowym 250 g

szprot-podwedzany-w-pomidor
Logistyka

Szprot podwędzany w sosie pomidorowym 250 g

EAN5901069005218
Masa netto250 g
Ilość w opakowaniu zbiorczym (karton / folia)6/-
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie (karton / folia)19/-
Ilość na palecie (karton / folia)1710/-
Termin przydatności24 miesiące
Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna582 kJ / 139 kcal
Tłuszcz
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone
7,6 g
2 g
Węglowodany
– w tym cukry
3,7 g
3,67 g
Białko14 g
Sól1,3 g
Skład

Szprot podwędzany w sosie pomidorowym 250 g

Składniki:
szprot podwędzany (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (70%), sos pomidorowy (30%): woda, koncentrat pomidorowy (24% w sosie), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, cebula suszona mielona, przyprawy, naturalny aromat papryki, substancja zagęszczająca: guma guar.