Szprot podwędzany w sosie pomidorowym 250 g
| EAN | 5901069005218 |
| Masa netto | 250 g |
| Ilość w opakowaniu zbiorczym (karton / folia) | 6/- |
| Ilość opakowań zbiorczych na warstwie (karton / folia) | 19/- |
| Ilość na palecie (karton / folia) | 1710/- |
| Termin przydatności | 24 miesiące |
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
| Wartość energetyczna | 582 kJ / 139 kcal |
| Tłuszcz – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,6 g 2 g |
| Węglowodany – w tym cukry | 3,7 g 3,67 g |
| Białko | 14 g |
| Sól | 1,3 g |
Szprot podwędzany w sosie pomidorowym 250 g
Składniki:
szprot podwędzany (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (70%), sos pomidorowy (30%): woda, koncentrat pomidorowy (24% w sosie), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, cebula suszona mielona, przyprawy, naturalny aromat papryki, substancja zagęszczająca: guma guar.


