_
PRZEPISY
POZNAJ PRZEPISY NA PYSZNE DANIA
Carpaccio z fileta z pstrąga z dressingiem
ZOBACZ PRZEPIS_Carpaccio z fileta z pstrąga z dressingiem Składniki:1 x Filety z Pstrąga z Papryką Marynowaną o Smaku Wędzonym Łosoś Ustka 260g 1 x cytryna 1 x pietruszka pęczek 100g selera naciowego 50g papryki żółtej 50g papryki zielonej 50g papryki czerwonej 50ml oliwy z oliwek Przygotowanie: Warzywa umyć, cytrynę sparzyć, paprykę pokroić...
Zapiekanka ziemniaczana z filetami z pstrąga
ZOBACZ PRZEPIS_Zapiekanka ziemniaczana z filetami z pstrąga Składniki:1 x Filety z Pstrąga z Papryczką Jalapeno Łosoś Ustka 260g 1 x szczypiorek pęczek 400g ziemniaków grillowych (3,4 sztuki) 100g kukurydzy konserwowej 100g cebuli białej 100g papryki czerwonej 200ml śmietany 18% 20ml oleju rzepakowego Przygotowanie: Ziemniaki umyć i upiec w piekarniku, następnie przekroić...
Tosty z pastą z makreli
ZOBACZ PRZEPIS_Tosty z pastą z makreli Składniki:1 x Pasta z Makreli Łosoś Ustka 90g 1 x sałata rzymska 1 x pęczek rzodkiewki 60g chleba tostowego Przygotowanie: Chleb tostowy upiec w tosterze lub piekarniku i pokroić w trójkąty. Sałatę rzymską umyć i porwać na drobne kawałki, a rzodkiewkę pokroić w cienkie plastry....
Tartaletki ze szpinakiem i łososiem oraz migdałami
ZOBACZ PRZEPIS_Tartaletki ze szpinakiem i łososiem oraz migdałami Składniki:1 x Łosoś po Królewsku Łosoś Ustka 110g 1 x opakowanie gotowych tartaletek słonych 1 lub 2 x ząbek czosnku 100g świeżego szpinaku 30g migdałów 10g masła 200ml śmietany 30% Przygotowanie: Czosnek obrać i posiekać. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć czosnek na...
Zupa rybna z łososiem i trawą cytrynową
ZOBACZ PRZEPIS_Zupa rybna z łososiem i trawą cytrynową Składniki:1 x Łosoś w Oleju z Pieprzem Cytrynowym Łosoś Ustka 110g 1 x limonka 50g marchewki 50g pietruszki (korzeń) 50g makaronu ryżowego 50g trawy cytrynowej 100g makaronu ryżowego 100g ziemniaków 100ml sosu sojowego Przygotowanie: Trawę cytrynową rozgnieść na desce, następnie włożyć do garnka...
Szproty smażone w mące na chrupko
ZOBACZ PRZEPIS_Szproty smażone w mące na chrupko Składniki:1 x Szprot w Oleju Łosoś ustka 170g 1 x koperek pęczek 1 x sałata zielona 20g papryki słodkiej - wędzonej 50g mąki pszennej 200g jogurtu naturalnego 200ml oleju rzepakowego Przygotowanie: Szproty odsączyć na sicie. Mąkę wymieszać z papryką słodką i odrobiną soli. Jogurt połączyć...
Bliny z serkiem twarogowym, śledziem, kawiorem i koperkiem
ZOBACZ PRZEPIS_Bliny z serkiem twarogowym, śledziem, kawiorem i koperkiem Składniki:1 x Filety Śledziowe w Oleju Łosoś Ustka 170g 1 x jajko 1 x koperek 50g kawioru ze śledzia 200g serka śmietankowego, kremowego, kanapkowego 200g ziemniaków grillowych 5g sody oczyszczonej 30g mąki typ 500 50ml oleju rzepakowego sól i pieprz Przygotowanie: Ziemniaki...
Śledź Burger z frytkami
ZOBACZ PRZEPIS_Śledź Burger z frytkami Składniki:1 x Filety Śledziowe w Oleju Łosoś Ustka 170g 2 x bułka do hamburgerów 1 x sałata karbowana 1 x pomidor 1 x ogórek zielony 50g sera Mimolette 200g ziemniaków grillowych 20ml oleju rzepakowego Przygotowanie: Ziemniaki pokroić na frytki, wymieszać z olejem i piec w piekarniku...
Taco z Sałatką Pikantną z Makreli
ZOBACZ PRZEPIS_Taco z Sałatką Pikantną z Makreli Składniki:1 x Sałatka Pikantna z Makreli Łosoś Ustka 170g 1 x opakowanie Tacos 1 x awokado 1 x kolendra pęczek 30 g kwaśnej śmietany 20 g ryżu jaśminowego 500 g cebuli czerwonej Przygotowanie: Ugotować ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu, następnie wystudzić. Cebulę pokroić...
Canelloni nadziewane pulpetami rybnymi
ZOBACZ PRZEPIS_Canelloni nadziewane pulpetami rybnymi Składniki:1 x Pulpety Rybne w Pikantnym Sosie Pomidorowym Łosoś Ustka 270g 2 lub 3 x ząbek czosnku 200g pomidorów z puszki 200g rurki canelloni 150g włoszczyzny 125g sera mozzarella żółta 50g cebuli 10ml oleju rzepakowego Przygotowanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie przez 1 minutę i szybko...
Jajka nadziewane pastą z tuńczyka
ZOBACZ PRZEPIS_Jajka nadziewane pastą z tuńczyka Składniki:1 x Pasta z Tuńczyka Łosoś Ustka 90g 6 x jajo z wolnego wybiegu 100g majonezu 100g grzanek 50g natki pietruszki sól i pieprzPrzygotowanie: Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić wzdłuż na dwie połowy. Wyjąć żółtka i wymieszać z pastą z tuńczyka, 50...
Cukinia faszerowana Paprykarzem Szczecińskim
ZOBACZ PRZEPIS_Cukinia faszerowana Paprykarzem Szczecińskim Składniki:1 x Paprykarz Szczeciński Łosoś Ustka 170g1 x mała cukinia (ok 300g) 1 x koperek pęczek 1 x cytryna 2 lub 3 x ząbki czosnku80g sera Gouda30g cebulki prażonej 100g ogórka zielonego 50g jogurtu naturalnego sól i pieprz Przygotowanie: Cukinię umyć i wydrążyć środek. Ser pokroić...