Podwędzane filety z makreli w sosie barbecue 170 g
EAN | 5901069000800 |
Masa netto | 170 g |
Ilość w opakowaniu zbiorczym (karton / folia) | -/8 |
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie (karton / folia) | -/70 |
Ilość na palecie (karton / folia) | -/3920 |
Termin przydatności | 36 miesięcy |
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 982 kJ / 236 kcal |
Tłuszcz – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g 3,8 g |
Węglowodany – w tym cukry | 7,4 g 7,4 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,3 g |
Podwędzane filety z makreli w sosie barbecue 170 g
Składniki:
60% podwędzane filety z makreli (Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27 / złowione w morzu włokiem pelagicznym), 40% sos barbecue: koncentrat pomidorowy, woda, cukier, powidło śliwkowe (przecier śliwkowy, cukier, barwnik: karmel amoniakalny, aromat), ocet spirytusowy, olej roślinny (rzepakowy *A lub słonecznikowy *B – patrz nadruk przy numerze partii), skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancja zagęszczająca: guma guar; mielone ziarno jałowca, naturalny aromat papryki.