_

Podwędzane filety z makreli w sosie barbecue 170 g

LOS_FzMwSBAR-POD_175LH-AL-EO-PL-PION 3D 1100x592
Logistyka

Podwędzane filety z makreli w sosie barbecue 170 g

EAN5901069000800
Masa netto170 g
Ilość w opakowaniu zbiorczym (karton / folia)-/8
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie (karton / folia)-/70
Ilość na palecie (karton / folia)-/3920
Termin przydatności36 miesięcy
Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 982 kJ / 236 kcal
Tłuszcz
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone
17 g
3,8 g
Węglowodany
– w tym cukry
7,4 g
7,4 g
Białko 13 g
Sól 1,3 g
Skład

Podwędzane filety z makreli w sosie barbecue 170 g

Składniki:

60% podwędzane filety z makreli (Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27 / złowione w morzu włokiem pelagicznym), 40% sos barbecue: koncentrat pomidorowy, woda, cukier, powidło śliwkowe (przecier śliwkowy, cukier, barwnik: karmel amoniakalny, aromat), ocet spirytusowy, olej roślinny (rzepakowy *A lub słonecznikowy *B – patrz nadruk przy numerze partii), skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancja zagęszczająca: guma guar; mielone ziarno jałowca, naturalny aromat papryki.