_

INFORMACJE DOTYCZĄCE REKRUTACJI:

– w CV należy zawrzeć informację na jakie stanowisko aplikuje Kandydat;

– CV w formie tradycyjnej (papierowej), można złożyć do skrzynki podawczej znajdującej się na portierni PR ŁOSOŚ (po prawej stronie od wejścia) lub skorzystać z formularza rekrutacyjnego znajdującego się pod przyciskiem „FORMULARZ CV„.

– W rekrutacji nie będą rozpatrywane zgłoszenia w postaci: zdjęć CV z telefonów komórkowych, zrzutów ekranu CV, anonimowe wiadomości e-mail lub inne dokumenty rekrutacyjne, w których brak jest podstawowych danych osobowych, kontaktowych lub są nieczytelne;

– W drodze rekrutacji kontakt następuje wyłącznie z wybranymi  Kandydatami;

Wymagana klauzula RODO do CV:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o. o. dla potrzeb i w zakresie niezbędnym do realizacji aktualnych i przyszłych procesów rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

_

Szukasz pracy?

Dołącz do nas!

  • Stabilne zatrudnienie na umowie o pracę
  • Wynagrodzenie zasadnicze + system premiowy
  • Możliwość skorzystania z pakietów prywatnej opieki medycznej i ubezpieczenia na życie
  • Pakiet szkoleń
_

Formularz rekrutacyjny:

_

OFERTY PRACY:

TechnologDział Technologii

Opis stanowiska:

  • ścisła współpraca z Działami: Produkcji, Kontroli Jakości oraz Handlowym
  • opracowywanie receptur, instrukcji technologicznych oraz norm zakładowych, dokumentacji HACCP dla określonego wyrobu i ich wdrażanie
  • organizacja i nadzór nad procesami przetwarzania surowców zwierzęcych i roślinnych w gotowe artykuły spożywcze
  • optymalizacja i usprawnianie linii technologicznych
  • przestrzeganie wewnętrznych procedur związanych z pracą w na stanowisku technologa

Wymagania:

  • istotne umiejętności: odpowiedzialność, komunikatywność, podejmowanie szybkich decyzji, spostrzegawczość, dokładność, koncentracja na problemie, kreatywność, podzielność uwagi, opanowanie, myślenie analityczne, umiejętność pracy w zespole
  • wykształcenie wyższe o kierunku technicznym m.in.: Technologia Żywności/ Żywienia Człowieka, Biotechnologia, Zarządzanie Jakością, Zarządzanie Procesami Produkcyjnymi, Towaroznawstwo (lub pokrewne)
  • niezbędna jest znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1 – średnio zaawansowany
  • umiejętność obsługi komputera, w tym pakietu MS Office
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku

Oferujemy:

  • pracę w firmie z 70-letnią tradycją o ugruntowanej pozycji na rynku i udział w jej dalszym rozwoju
  • umowę o pracę
  • wynagrodzenie zasadnicze + premia
  • możliwość rozwoju zawodowego i kształtowania własnej kariery
  • stabilną pracę w przyjaznym zespole
  • możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia, pakietu zdrowotnego oraz benefit-multisport

Inne informacje:

  • konieczne – badania sanitarno-epidemiologiczne
    (w przypadku ich braku – gotowość wyrobienia)
  • praca w systemie jednozmianowym – zadaniowy czas pracy
_

REKRUTACJA WSTRZYMANA:

Pracownik Przetwórstwa Rybnego

Oferujemy:

  • umowę o pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia + premie
  • transport do i z pracy autobusami firmowymi
  • ubezpieczenie grupowe
  • bogate świadczenia socjalne

Wymagania:

  • konieczne – badania sanitarno-epidemiologiczne
    (w przypadku braku – gotowość wyrobienia)
  • gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym
    (zmiany 8-godzinne: 6:30 – 14:30; 14:30 – 22:30; 22:30 – 6:30)
  • chęć do pracy i zaangażowanie
  • mile widziane uprawnienia UDT na wózki widłowe
Pracownik Przetwórstwa Rybnego (Panowie)Dział Przetwórstwa i Mroźni

Oferujemy:

  • umowę o pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia + premie
  • transport do i z pracy autobusami firmowymi
  • ubezpieczenie grupowe
  • bogate świadczenia socjalne

Wymagania:

  • konieczne – badania sanitarno-epidemiologiczne
    (w przypadku braku – gotowość wyrobienia)
  • konieczne uprawnienia UDT na wózki widłowe
  • gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym
    (zmiany 8-godzinne: 6:30 – 14:30; 14:30 – 22:30; 22:30 – 6:30)
  • chęć do pracy i zaangażowanie