Od 1954 roku dzięki połączeniu najwyższej jakości surowców i zachowaniu zasad poszanowania tradycji produkujemy dla Państwa najsmaczniejsze konserwy rybne w Polsce.
Spełniamy wymogi najwyższych standardów jakości. Posiadamy certyfikaty IFS, BRC, MSC oraz ASC.
Aby sprostać wymaganiom coraz bardziej konkurencyjnego rynku, od wielu lat systematycznie inwestujemy w rozwój fabryki.
Dziś jesteśmy jednym z najnowocześniejszych zakładów produkcyjnych tej branży w Polsce.
Posiadamy zaawansowane technologicznie linie produkcyjne, własną chłodnię, duży magazyn oraz wędzarnię.
Dbałość o wysoką jakość produktów stanowi najwyższy priorytet i jest codziennym mottem każdego pracownika.
Zanim świeża ryba trafi na linię produkcyjną zostaje poddana ocenie przez specjalistów z działu Kontroli Jakości.
Dopiero pozytywna weryfikacja dopuszcza wybrane surowce do dalszej obróbki.

Oświadczenie
„Sól stosowana w produkcji konserw rybnych przez Przetwórstwo Rybne „Łosoś” Sp. z o.o. pochodzi od sprawdzonych dostawców, a do każdej zakupionej partii producent soli wystawia świadectwo jakości potwierdzające przydatność do zastosowania w wyrobach spożywczych. Kontrola stosownego Nadzoru Weterynaryjnego nie wykazała nieprawidłowości w tym zakresie.”
Protokół z przeprowadzonej kontroli przez Inspekcję Weterynaryjną: Więcej informacji