Jakość

Łosoś
Od 55 lat dzięki połączeniu najwyższej jakości surowców i zachowaniu zasad poszanowania tradycji produkujemy dla Państwa najsmaczniejsze konserwy rybne w Polsce.

Spełniamy wymogi najwyższych standardów jakości. Posiadamy certyfikaty IFS i BRC oraz spełniamy wymogi systemu HACCP.

Aby sprostać wymaganiom coraz bardziej konkurencyjnego rynku, od wielu lat systematycznie inwestowaliśmy w jakość i rozwój fabryki. Dziś jesteśmy jedną z najnowocześniejszych fabryk tej branży w Polsce. Posiadamy innowacyjny zakład, zaawansowane technologicznie linie produkcyjne, własną chłodnię, duży magazyn oraz własną oczyszczalnię ścieków.

Jesteśmy jedną z nielicznych firm w tej branży, gdzie dbałość o wysoką jakość produktów stanowi najwyższy priorytet i jest codziennym mottem każdego pracownika. Zanim świeża ryba trafi na linię produkcyjną zostaje poddana ocenie przez specjalistów z działu kontroli jakości. Dopiero pozytywna weryfikacja dopuszcza wybrane surowce do dalszej obróbki.

Łosoś

W świadomości konsumentów marka „ŁOSOŚ” jest jedną z najsilniejszych marek w Polsce. Jest to efekt kilkudziesięciu lat ciężkiej pracy całej załogi fabryki i dbałości o najwyższą jakość.

ŁosośŁosoś

Oświadczenie

„Sól stosowana w produkcji konserw rybnych przez Przetwórstwo Rybne „Łosoś” Sp. z o.o. pochodzi od sprawdzonych dostawców, a do każdej zakupionej partii producent soli wystawia świadectwo jakości potwierdzające przydatność do zastosowania w wyrobach spożywczych. Kontrola stosownego Nadzoru Weterynaryjnego nie wykazała nieprawidłowości w tym zakresie.”

Protokół z przeprowadzonej kontroli przez Inspekcję Weterynaryjną: Więcej informacji